Otprema i dostava

Koliko iznose troškovi isporuke?

DržavaUkupna vrijednost (uklj. PDV)Troškovi dostave (uklj. PDV.)*
Hrvatskaod € 49,90besplatno
od € 0,00€ 6,90

* Ovi troškovi dostave odnose se na standardnu ​​dostavu. Dodatni troškovi mogu nastati npr. zbog težine, veličine ili svojstava proizvoda. Ove podatke možete pronaći izravno u opisu proizvoda.

Koliko traje isporuka?

Datum isporuke narudžbe prikazan je uz određene proizvode te u košarici sa proizvodima nakon što unesete adresu dostave i odaberete željenog dostavljača.

Ako nećemo biti u mogućnosti isporučiti naručene proizvode jer dostavljač nije ispunio svoje ugovorene obveze, narudžbu ćemo povući i o tome Vas pravodobno obavijestiti.

Imajte na umu da se naši paketi šalju iz Austrije i da tijekom austrijskih blagdana i praznika naša služba za korisnike ne radi i ne otpremaju se paketi iz skladišta.

Dostava glomaznih predmeta

Dostava glomaznih predmeta vrši se, u pravilu, do ulaza navedene adrese. Ako želite dostavu do svojih vrata plaća se dodatna naknada.

Naša ambalaža

Mislimo na okoliš - Mislite s nama! 

Materijal za punjenje u našim pošiljkama je 100% biološki razgradiv - pogodan je za kompostiranje. Proizvode u staklenoj ambalaži za zaštitu još dodatno omotavamo mekanom folijom. 

Naše kutije izrađene su od čistog kartona i mogu se odložiti u stari papir.

Dostavne službe

Austrijska pošta

U državi Hrvatska vaša će narudžba biti dostavljena austrijskom poštom. Ako naručite do ponedjeljak 12:30 sati, a naručeni proizvodi su na zalihi, vaša će narudžba biti obrađena isti dan. Nakon otpreme, isporuka se odvija u roku od 3 radna dana..

Odmah nakon uspješnog unosa narudžbe, dobit ćete potvrdu putem e-maila. Na dan dostave ćete dobiti potvrdu otpreme s vašim osobnim brojem za praćenje. To će vam omogućiti praćenje vašeg paketa.

Ovisno o odabranoj opciji dostave, podaci o praćenju možda neće biti aktualni u trenutku kada primite ovu e-poruku i može potrajati do 48 sati da se ažuriraju.

Očekivani datum isporuke vaše narudžbe prikazan je za odgovarajući proizvod također i u košarici.

Više informacija o uslugama za primanje paketa možete pronaći ovdje .

Naravno, naše dostavne službe uvijek nastoje dostaviti pošiljku što je brže moguće. Međutim, imajte na umu da s vremena na vrijeme može doći do kašnjenja isporuke, uglavnom zbog vremenskih neprilika ili prometa.

DHL Express

U državi Hrvatska vaši će paketi biti isporučeni DHL Expressom.

Ako naručite do ponedjeljak 12:30 sati, a naručeni proizvodi su na zalihi, vaša će narudžba biti obrađena isti dan. Nakon slanja, procijenjeno vrijeme isporuke je Nakon otpreme, isporuka se odvija u roku od 2 radna dana..

Odmah nakon uspješnog unosa narudžbe, dobit ćete potvrdu putem e-maila. Na dan dostave ćete dobiti potvrdu otpreme s vašim osobnim brojem za praćenje. To će vam omogućiti praćenje vašeg paketa.

Očekivani datum isporuke vaše narudžbe prikazan je za odgovarajući proizvod također i u košarici.

Naravno, naše dostavne službe uvijek nastoje dostaviti pošiljku što je brže moguće. Međutim, imajte na umu da s vremena na vrijeme može doći do kašnjenja isporuke, uglavnom zbog vremenskih neprilika ili prometa.

Carina

Naše sjedište je u Austriji, u Europskoj uniji. Za narudžbe koje se dostavljaju unutar Europske unije PDV je uključen u cijenu. Budući da je promet robe unutar EU slobodan, ne naplaćuju se dodatni troškovi.

Posljednja otprema pošiljaka prije Božića!

Za optimalno planiranje kupnje božićnih poklona, možete u nastavku naći zadnje datume za otpremu paketa, koje želite primiti još prije Božića. Imajte također na umu da se ti datumi odnose samo na proizvode na zalihama.*
Ako odaberete plaćanje po predračunu, trebate također uzeti u obzir, da zbog prijenosa novca na austrijski račun obično dolazi do jednodnevnog kašnjenja kod transakcije na naš račun. Naime proizvode šaljemo tek nakon primljene uplate.

 Standardna dostavaExpress dostava*Dostava špedicijom
Hrvatskaned, 17. propon, 18. prouto, 12. pro
Austrijauto, 19. prosri, 20. proned, 17. pro
Belgijačet, 14. proned, 17. prosri, 13. pro
Bugarskauto, 12. propon, 18. proned, 10. pro
Švicarskaned, 17. proned, 17. pro
Češka Republikaned, 17. propon, 18. pročet, 14. pro
Njemačkaned, 17. prouto, 19. proned, 17. pro
Danskauto, 12. pročet, 14. proned, 10. pro
Španjolskačet, 14. propon, 18. propon, 11. pro
Finskasri, 13. proned, 17. proned, 10. pro
Francuskaned, 17. prouto, 19. prouto, 12. pro
Velika Britanijauto, 12. proned, 10. pro
Mađarskapon, 18. prouto, 19. pročet, 14. pro
Irskauto, 12. proned, 17. proned, 10. pro
Italijaned, 17. prosri, 20. proned, 17. pro
Lihtenštajnned, 17. proned, 17. pro
Luksemburgčet, 14. proned, 17. prosri, 13. pro
Nizozemskačet, 14. proned, 17. prosri, 13. pro
Poljskaned, 17. propon, 18. pročet, 14. pro
Portugalsri, 13. propon, 18. prouto, 12. pro
Švedskačet, 14. proned, 17. proned, 10. pro
Slovenijapon, 18. prouto, 19. proned, 17. pro
Slovačkačet, 14. propon, 18. pročet, 14. pro

* Ako svejedno želite naručiti proizvode nakon ovih datuma, preporučujemo da odaberete ekspresnu dostavu (DHL Express ili UPS Express). Kod odabira ovoga načina dostave obratite pažnju na najbrže moguće datume dostave i nadoplatu za brzu dostavu.
Alternativa je također kupnja poklon bonova s mogućnošću vlastitog ispisa.

Jer dostavu vrši vanjska kurirska služba, točno vrijeme isporuke nažalost ne možemo jamčiti s apsolutnom sigurnošću.

Želimo Vam sretan Božić!