Mogućnosti plaćanja

Avansno plaćanje

Nakon narudžbe izvršite uplatu na naš račun. Nakon primljene uplate poslat ćemo Vam naručene proizvode.

Odmah nakon narudžbe primit ćete putem elektronske pošte potvrdu s potrebnim bankovnim podacima. Molimo obratite pozornost da kao svrhu plaćanja navedete broj narudžbe kako bismo mogli automatski povezati uplatu sa Vašom narudžbom. Nakon što primimo Vašu uplatu, Vaša će narudžba biti obrađena. Napominjemo da obrada plaćanja obično traje tri radna dana.

Molimo Vas da za uplatu koristite sljedeći bankovni račun:

Podaci o računu Hrvatska:
Vlasnik:niceshops GmbH
IBAN:HR12 2484 0081 1350 3971 6
BIC:RZBHHR2X
Broj računa1135039716
Banka:Raiffeisenbank Austria d.d.
Adresa banke:Magazinska cesta 69, 10000 Zagreb

Molimo Vas da kao svrhu plaćanja unesete Vaš broj narudžbe.

Model i poziv na broj nije potrebno upisati, ali ako bez toga ne možete izvršiti uplatu možete upisati 00.

Informacije o transakciji:
Sa SEPA-transakcijom vršite uplatu prema troškovima domaćeg bankovnog transfera. Podjela troškova između nalogodavca i nalogoprimca – svaki plaća troškove u svojem domaćem platnom prometu.

Kod narudžbi iz zemlje koja nije članica Europske Unije, moguće je da ćete morati platiti dodatne troškove transfera.

Kreditna kartica

Kod nas možete jednostavno plaćati putem kreditne kartice. Primamo VISA, Mastercard. Prilikom plaćanja kreditnom karticom iznos računa naplaćuje se odmah nakon naručivanja. Isti postupak odvija se kada proizvoda nema na skladištu te se tek u roku od nekoliko dana mogu isporučiti.

Vaši podaci o kreditnoj kartici se ne memoriraju kod nas i šifrirani su putem SSL-a –visokostandardiziranog sigurnosnog sustava koji omogućuje da je Vaša kupovina kreditnom karticom sigurna. Više informacija o ovoj temi možete pronaći ovdje.

Što je 3D-Security Code?

3-D Security Code je postupak koji pruža dodatnu sigurnost kod online kupnje i sprječava neovlašteno korištenje kreditne kartice.

Naš sustav radi s funkcijama Verified by Visa i MasterCard SecureCode.

Kada unesete podatke o Vašoj kreditnoj kartici otvorit će se prozor gdje trebate unijeti svoj sigurnosni kod. Nakon što ga unesete, on će biti autoriziran od strane Vaše banke. Prvi 3DS-kod bio je u pismu kojeg ste od banke dobili zajedno sa svojom karticom. Ako ste izgubili kod, kontaktirajte svoju banku. Svoj prvi kod možete nakon toga u bilo koje doba promijeniti.

Ako se još niste registrirali, morate prvo aktivirati taj postupak. To možete učiniti tijekom odjavljivanja (checkout proces) ili na web-stranicama Vise i MasterCarda.

Kada se registrirate, sigurnosni kod se koristi za sve online transakcije. Sve više online trgovina zahtijeva ovaj postupak u interesu sigurnosti svojih kupaca.

Da li se podaci o kreditnoj kartici memoriraju?

Podatke o svojoj kreditnoj kartici možete memorirati u vašem korisničkom računu. PAŽNJA: To ne znači da su podaci spremljeni kod nas. Oni se u šifriranom obliku šalju pružatelju usluge, odnosno Vašoj banci. Ona nama zatim šalje kontrolni broj vezan uz Vaš račun i mi spremamo samo taj kontrolni broj. To znači, da mi nemamo podatke iz Vaše kreditne kartice.

Vaša kreditna kartica je povezana uz navedenu adresu. To znači, da sljedeće narudžbe za istu adresu kreditne kartice ne moraju biti opet verificirane, jer već imamo kontrolni broj.

Želite li poslati paket na neku drugu adresu, morate još jednom verificirati svoju kreditnu karticu, inače nije moguće izvršiti otpremu na drugu adresu.

Amazon Pay

Amazon Pay vam omogućuje jednostavnu i sigurnu online kupovinu. Nakon što unesete svoje podatke, iskustvo brze kupovine je zajamčeno. Ne morate ponovno unositi svoje podatke (podatke o plaćanju i adresu za dostavu) prilikom svake kupnje.

Nakon dovršetka narudžbe, Amazon Pay Vam šalje e-mail potvrde. Potvrdu narudžbe i račun dobiti ćete direktno od nas putem e-maila.

POZOR: Unatoč plaćanju putem Amazon Pay-a, za svaku narudžbu vrijede primjenjivi uvjeti naše trgovine.

Vaše prednosti kod plaćanje uz Amazon Pay

Uz Amazon Pay uživate u sljedećim prednostima:

  • Praktičan način plaćanja: Svi podaci su već pohranjeni. Ne zahtijeva ponovno ručno unošenje podataka o plaćanju ili otpremi.
  • Visoki sigurnosni standardi
  • Zaštita kupaca

Više informacija možete pronaći na Amazon Pay web stranici.

Apple Pay

Apple Pay - način plaćanja koji je razvio Apple. Kao korisnik Apple proizvoda, možete unijeti svoju kreditnu karticu, debitnu karticu ili druge izvore plaćanja u aplikaciji Apple Wallet.

Prednost plaćanja putem Apple Paya je u tome što se tijekom transakcije ne prenosi vaš stvarni broj kartice, već šifrirani kod. Stoga je dana dodatna sigurnost prilikom plaćanja.

Kada plaćate putem Apple Paya, iznos prenosite odmah. To znači da vašu narudžbu možemo brže obraditi i da će uskoro biti u vašim rukama.