FAIR ZONE - Vrijeme je za promjene!

Inovativni proizvodi bez plastike za Vaše kućanstvo

FAIR ZONE: 18 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

FAIR ZONE je brend njemačke tvrtke FAIR SQUARED koja se od 2005. godine zalaže da poštena trgovina pronađe put i u područja higijene i čišćenja.
FAIR ZONE predstavlja inovativne proizvode izrađene od pošteno dobivenih sirovina, a također slijedi cilj zaustavljanja svakodnevnog gomilanja plastike kroz stvaranja pametnih i održivih kućanskih pomagala koji ni po funkcionalnosti ni po izgledu nisu inferiorni u odnosu na konvencionalne proizvode.
Mnogi od ovih proizvoda izrađeni su od prirodne gume sa Šri Lanke iz poštene trgovine, a kako bi se osiguralo da dobiveni lateks nudi optimalnu kvalitetu, FAIR ZONE također je pomogao u osnivanju Fair Rubber e.V.
FAIR ZONE impresionira transparentnim procesima proizvodnje, poštenim odnosom prema svima koji sudjeluju u proizvodnji te dosljednim izbjegavanjem testiranja na životinjama i dječjeg rada.
Kako bi se što manje opterećivao okoliš, vodi se računa o održivim metodama proizvodnje i što manjem ekološkom otisku te se izbjegava nepotrebna potrošnja dragocjenih resursa.