O poduzeću

niceshops GmbH
Saaz 99
8341 Paldau
Austrija
PDV ID br.: ATU63964918
Matični br.: FN302888z
Generalni direktor: Roland Fink, Mag. Christoph Schreiner, Barbara Unterkofler
Djelatnost poduzeća: trgovina robom svih vrsta; stjecanje, iznajmljivanje i sudjelovanje u trgovačkim društvima iste ili slične djelatnosti kao i trgovačko društvo te upravljanje njima

E-Mail: hrvatska@ecosplendo.com
Fax: (+43) 720 303050 5099

Landesgericht fuer ZRS Graz
Trgovački propisi: (www.ris.bka.gv.at)
Dobrovoljne direktive: www.guetezeichen.at

Podaci o računu Hrvatska:
Vlasnik:niceshops GmbH
IBAN:HR12 2484 0081 1350 3971 6
BIC:RZBHHR2X
Broj računa1135039716
Banka:Raiffeisenbank Austria d.d.
Adresa banke:Magazinska cesta 69, 10000 Zagreb

Bezirkshauptmannschaft Südoststeiermark
Član Gospodarske komore Steieremark (Austrija), sektora za trgovinu.
Ured kod ECG: Okružno poglavarstvo Feldbach.
www.ecosplendo.hr je prodajna in informacijska platforma.

www.ecosplendo.hr je član niceshops grupacije.

Rješavanje sporova

U skladu s Uredbom EU o online rješavanju sporova u potrošačkim slučajevima, poveznicu na platformu za online rješavanje sporova možete pronaći ovdje: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Informacije o Aktu o digitalnim uslugama

Informacije koje daju korisnici podliježu sljedećim ograničenjima: Naše smjernice zabranjuju distribuciju bilo kakvog nezakonitog sadržaja i kršenje prava trećih strana. Što se tiče recenzija i svjedočanstava o našim proizvodima, zadržavamo pravo brisanja ili neobjavljivanja objava sljedećeg sadržaja: informacije koje nisu vezane uz proizvod ili su potpuno irelevantne; vulgarnost ili drugi jezik koji nije prikladan za javni forum; klevetničke izjave; Jezik nerazumljiv ciljnoj skupini web stranice; netočne cijene, oglašavanje, neželjena pošta ili neprikladne reference na ili od drugih proizvoda, ponuda, web stranica ili određenih konkurenata; E-mail adrese, telefonski brojevi ili drugi osobni podaci ili kontakt informacije; pogrdni komentari o drugim recenzijama ili svjedočanstvima; Slike koje pokazuju nepravilnu upotrebu naših proizvoda;

Recenzije i izjave ljudi provjeravaju prije objave, iako zadržavamo pravo uvesti algoritamsko donošenje odluka kako bismo ih podržali. Pritužbe podnesene kroz naše Mehanizme obavješćivanja i djelovanja bit će obrađene i na njih će se odmah odgovoriti. Kada se zaprime pritužbe, predmetni sadržaj se provjerava na temelju naših smjernica i, ako je potrebno, u potpunosti se briše, iako ih nastojimo riješiti u najkraćem roku.

U skladu s EU Uredbom o digitalnim uslugama, naša e-mail adresa centralne kontaktne točke glasi notification@niceshops.com

Daljnje pravne obavijesti i uvjeti korištenja za www.ecosplendo.hr

www.ecosplendo.hr smije se koristiti samo u zakonite svrhe. Konkretno, zabranjeno je korištenje web stranice u sljedeće svrhe:

  • Za distribuciju ilegalnog sadržaja
  • Za kršenje prava trećih osoba
  • Za širenje virusa ili drugog zlonamjernog softvera
  • Ometati rad web stranice

Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem web stranice. To se posebice odnosi na štete koje proizlaze iz korištenja web stranice ili sadržaja ponuđenog na web stranici.

Na našoj web stranici pronaći ćete reference (hiperveze) na druge stranice na Internetu. Za sve ove poveznice nemamo nikakav utjecaj na dizajn i sadržaj ovih vanjskih stranica. Stoga ne preuzimamo odgovornost za sadržaj i dizajn ovih stranica. Ova se izjava odnosi na sve vanjske poveznice prikazane na našoj web stranici.

Sav sadržaj na ovoj web stranici zaštićen je autorskim pravima. Bilo kakvo korištenje, reprodukcija ili druga upotreba autorskih prava, posebno scraping teksta ili podataka, sadržaja je izričito zabranjena.

Zadržavamo pravo promjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Izmijenjeni Uvjeti korištenja bit će objavljeni na web stranici.

Proširena odgovornost proizvođača

Informacije o jedinstvenom identifikacijskom broju (UIN) tvrtke niceshops GmbH u Francuskoj:

  • Pakiranje: FR223591_01OTUG
  • Baterije i akumulatori: FR041746_06M6YT
  • Električni i elektronički uređaji: FR041737_05JK8X