Ecogarantie certifikat

Ecogarantie: 85 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Ecogarantie je tvrtka i ekološka oznaka s posebno strogim smjernicama i ima za cilj označavanje originalnih ekoloških proizvoda.

Ecogarantie označava:

  • Sigurnost: Certificirani proizvodi ne zadovoljavaju samo Ecogarantie standarde, već i sve kriterije europskog zakonodavstva. Certifikat jamči da na proizvodima nisu provedena ispitivanja na životinjama.
  • Zaštita okoliša/održivost: Sastojci proizvoda moraju zadovoljiti visoke standarde. Svi prirodni ekstrakti su 100% organski i moraju biti biorazgradivi. Također je osigurano da tvrtke također rade održivo u smislu upravljanja resursima, proizvodnje ili transporta.
  • Jednakost: Certificirane tvrtke zalažu se za jednakost i provode politiku društvene i ekološke odgovornosti. Jedna od glavnih stavki je osiguravanje pravednih cijena za dobavljače i kupcie.
  • Neutralnost: Ecogarantie blisko surađuje s tri neovisna kontrolna tijela kako bi osigurala potpunu neutralnost u certificiranjima. Na temelju izvješća, Ecogarantie odlučuje hoće li proizvodi ili tvrtka biti certificirani ili ne.